Uden emne

Water Enhancer™…og andre mystiske produkter

  I går beskrev jeg en lydløs CD fra firmaet World Development Systems LTD. Jeg er sådan set ikke ude på at få firmaet ned med nakken, men det er altså nogle temmelig sære produkter de sælger. Tjek den her. Ideen er altså, hvis jeg forstår det rigtig, at den smarte “Water Enhancer” renser vandet for dets negative […]

 
I går beskrev jeg en lydløs CD fra firmaet World Development Systems LTD. Jeg er sådan set ikke ude på at få firmaet ned med nakken, men det er altså nogle temmelig sære produkter de sælger.

Tjek den her. Ideen er altså, hvis jeg forstår det rigtig, at den smarte “Water Enhancer” renser vandet for dets negative energi. Som det hedder på hjemmesiden:

Water Enhancer (TM)
Water Enhancer (TM)

“I am sure several people spring to mind that you know who themselves carry a heavy burden of emotional and mental challenges. When the water that they have consumed gets recycled, guess what, it becomes tainted with their stuff!”

Vi bliver med andre ord triste – når vi drikker trist vand. Eller hvad?

Fra nu af skal jeg nok lade firmaet være i fred, men som en sidste ting bliver jeg dog nødt til at nævne deres “Pillar of Light”. Den har en interessant feature:

 “When you are ordering the Pillar of Light™ you specify whichever Archangel and/or Ascended Master energies you wish to be programmed into the unit from the list of options.”

Hvad sådan en “Pillar of Light” helt præcist gør, er en lille smule uklart for mig, men den er “genopladelig”. Hvis man er utilfreds med energien fra den ærkeengel man har valgt, kan man få den skiftet.

Lyder det sort? Det er det vist også.