(udsolgt) Skriv din krop med Caspar Eric

28. november, 2023, 16:00

Skriv dig ind i kroppen på Medicinsk Museion. Denne eftermiddag fordyber vi os i kroppe med handicap sammen med digteren Caspar Eric.

Køb billet

Skriv din krop med Caspar Eric

Hør Caspar Eric fortælle om sit liv levet i en krop begrænset af cerebral parese og læse op af sin anmelderroste digtsamling Nye balancer. Gennem skriveøvelser undersøger vi, hvordan det opleves at have en krop, der ikke fungerer som de fleste andres. Hvad betyder det at leve i et samfund, der ikke er indrettet til de begrænsninger din krop har? Og hvilke erfaringer gemmer de “uperfekte” kroppe, der gennem historien har været uønskede, diskriminerede og ligefrem eliminerede af det samfund og den lægevidenskab, der skulle drage omsorg for dem? Disse spørgsmål dykker vi ned i gennem skrivning guidet af Caspar Eric og med udgangspunkt i museets samling af historiske proteser.

Om Skriv din krop
Arrangementerne Skriv din krop går tæt på kroppen gennem litteraturen. Med oplæsninger, talks, museumsgenstande og skriveøvelser åbner vi et særligt rum, der indbyder arrangementets deltagere til refleksion over livet med kroppen.

Skriv din krop er for alle. Det eneste, der forventes, er lyst til at deltage aktivt i skriveøvelserne. Det er ikke et krav at have erfaring med at skrive, der vil være god introduktion til øvelserne, så alle kan være med på deres eget niveau.

Praktisk

  • OBS: Arrangementet finder sted i Mærsktårnet. Blegdamsvej 3, 2200 København N.
  • Medicinsk Museion stiller papir og pen til rådighed. Man må gerne medbringe sin egen bærbar til at skrive på.
  • 28. november kl. 16 – 19
  • Pris 175 kr.