døren

Hvad er Medicinsk Museion?

En udstillings- og eventbygning i det oprindelige Kongelige Kirurgiske Akademi, Bredgade 62. Her udstiller Medicinsk Museion og holder arrangementer og events om den medicinske kulturarv.

En forskningsenhed under Institut for Folkesundhedsvidenskab, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet. Vi forsker overordnet set i medicinsk forskningskommunikation.

En museumssamling grundlagt i 1906 af en gruppe københavnske læger. Den første udstilling åbnede for publikum i anledning af Lægeforeningens 50 års jubilæum i 1907. Samlingen består i dag af over 250.000 genstande.

Et virtuelt univers (www.mm.ku.dk).  Siden 2004 har Medicinsk Museion haft en aktiv tilstedeværlse i bloguniverset, først med den internationalt anerkendte Biomedicine on Display, og fra 2007 udvidet med den dansksprogede Museionblog. I oktober 2011 lagde vi de to blogs sammen på en samlet WordPress-platform (WordPress Platform), der også integrerer vores tilstedeværelse på sociale medier som Facebook, YouTube, Flickr og Twitter. Medicinsk Museions officielle hjemmeside ved Københavns Universitet ligger fortsat på www.ifsv.ku.dk.

Åbningstider

Tirsdag - fredag kl. 10  16
Weekender: 12 – 16
Mandag lukket
Se alle åbningstider og priser

Nyhedsbrev