Events

Et prik i balancepunktet. Nye genstande til Kroppen i balance

Vi er ved at gøre genstandene til arrangementet Kroppen i balance på torsdag klar (læs mere her og her). Blandt andet denne mandshøje, guldmalede akupunkturfigur. Til at fortælle om akupunktur og andre balancebegreber fra det, vi kalder den alternative medicin, har vi inviteret professor Helle Johannesen. Hun er forskningsleder ved Institut for Sundhedstjenesteforskning, Syddansk Universitet, […]

Vi er ved at gøre genstandene til arrangementet Kroppen i balance på torsdag klar (læs mere her og her). Blandt andet denne mandshøje, guldmalede akupunkturfigur.

Til at fortælle om akupunktur og andre balancebegreber fra det, vi kalder den alternative medicin, har vi inviteret professor Helle Johannesen. Hun er forskningsleder ved Institut for Sundhedstjenesteforskning, Syddansk Universitet, og er en af landets førende eksperter i alternative kropsforståelser i et medicinsk perspektiv. Hun har en lang række forskningspublikationer om emnet, og har senest skrevet bogen Alternativ behandling – praksis og fakta.
Der er stadig billetter til arrangementet, de kan købes på Politiken Billet (klik her – medlemskab kræves ikke). De koster 50,- og inkluderer en drink.