Events

To igler i panden – får det kroppen i balance?

I går viste vi den guldmalede akupunkturmand, der skal være med til arrangementet Kroppen i balance på torsdag (læs mere her og her). I dag kan vi lokke med lægeigler i sprit. Iglerne blev benyttet igennem århundrede i medicinsk behandling, hvor de blandt andet blev brugt til at genoprette den humorale balance. Til at fortælle […]

I går viste vi den guldmalede akupunkturmand, der skal være med til arrangementet Kroppen i balance på torsdag (læs mere her og her). I dag kan vi lokke med lægeigler i sprit. Iglerne blev benyttet igennem århundrede i medicinsk behandling, hvor de blandt andet blev brugt til at genoprette den humorale balance.

Til at fortælle om den humorale krop, har vi inviteret museumsinspektør Morten Skydsgaard fra Steno Museet. Han har skrevet en række bidrag til medicin- og kropshistorien, blandt andet bogen “Ole Bang og en brydningstid i dansk medicin” om lægen Ole Bang. Han har senest har stået bag udstillingen “Kære krop, svære krop – en udstilling om kropskultur.”
Der er stadig billetter til arrangementet, de kan købes på Politiken Billet (klik her – medlemskab kræves ikke). De koster 50,- og inkluderer en drink.