Sommer på Medicinsk Museion

Vi skruer op for aktiviteterne på Medicinsk Museion over sommeren. Her kan du læse mere om, hvad du kan opleve.

Hyggelig gårdcafé

Kom forbi vores hyggelige gårdcafé. Her kan du nyde en kop kaffe, hjemmebagt kage, sandwich og is. I Medicinsk Museions gård gemmer der sig en rolig grøn oase – indgang via porten på Bredgade og det kræver ikke billet til museet at besøge caféen.
Se åbningstider her

Gratis introduktioner til museet

Vores dygtige guides står klar til at give en kort introduktion til museet og vores udstillinger. Over sommeren har vi skruet op for antallet introduktioner – på både dansk og engelsk.
Se tidspunkter her

Åben Studiesamling i sommerferien

I sommerferien kan nysgerrige børn og voksne komme helt tæt på vores populære studiesamling. Rør, mærk og føl på et gebis, en hofteprotese og kirurgiske instrumenter.  Vores guides fortæller om Studiesamlingens forskellige genstande, og hvordan de blev brugt. Åbent hver dag i museets åbningstid fra 27. juni til 13. august kl. 13-15. Gratis, når entréen er betalt.
Læs mere her


Meditation i urtehaven

Stop op, træk vejret, sænk skuldrene og kom til en eftermiddag i selvforkælelsens tegn. Den prisvindende performancegruppe Sisters Hope kommer på besøg. De vil guide dig gennem meditationen ”Poetisk selvøvelse” omgivet af lydbilleder, duftende blomster, fuglekvidder og vildtvoksende ukrudt. Arrangementet finder sted 15. august og 17. august kl. 16.30 – 17.00 i vores hemmelige have bag Medicinsk Museion. Billetpris 150 kr.
Find alle events her

Medicinplanter og moderne medicin

Kom til foredrag og mikro-havevandring i Medicinsk Museions hyggelige gårdhave og bliv klogere på medicinplanter, traditioner, videnskab, alternativ behandling og ny biomedicinsk forskning. Arrangementet finder sted 24. august kl. 16.30-18 i vores gårdhave. Billetpris 90/125 kr.
Find alle events her.

Leg detektiv på museet

Børn og familier kan prøve vores skattejagt, hvor det gælder om at finde en række genstande på museet. Lommelygte og skattekort bliver udleveret i receptionen.
Læs mere her