Aftenkonsultationer om mental sundhed

Aftenkonsultationer om mental sundhed

I løbet af tre aftener, skal vi høre om psykedelika og psykisk sygdom, stress og samfundsstrukturer og om børn og unge i mistrivsel.

Aftenkonsultation: Psykedelika og psykisk sygdom
Kom med til en tripfri Aftenkonsultation og få indblik i den nyeste viden om psykedelika. Igennem de seneste år har opsigtvækkende forskning vist psykedelikas potentiale i behandlingen af depression og angst. Findes fremtidens kur mod psykiske lidelser i psykedelika
21. september, kl. 19-21

Læs mere og køb billet.

Aftenkonsultation: Børn og unge i mistrivsel
Til denne Aftenkonsultation skal vi høre mere om, hvad der sker med vores børn og unge – hvorfor mistrives så mange, hvordan kan en diagnose hjælpe dem her og nu, og hvad skal der til for skabe et bedre liv for børn og unge?
3. oktober, kl. 19-21

Læs mere og køb billet.

Aftenkonsultation: Stress, sygdom og samfund
Hukommelsen svigter. Hjertet hamrer. Tankerne kører rundt, når hovedet rammer puden.  Det er bare nogle af de symptomer, man kan opleve ved stress. Har du været, eller er du stresset nu, er du langt fra alene. Men hvad er det, der sker i kroppen og hjernen, når vi udsættes for længerevarende stress? Og hvorfor er stress blevet det, der mange steder kaldes en ”folkesygdom”?
28. november, kl. 19-21

Læs mere og køb billet.

Om Aftenkonsultationer på Medicinsk Museion
Aftenkonsultationerne på Medicinsk Museion er en foredragsrække, hvor fagfolk og forskere undersøger og tager pulsen på sundhedsvidenskabens fortid, nutid og fremtid. Aftenkonsultationer anbefales til uhelbredeligt nysgerrige, der søger smitstof til eftertanke.

Aftenkonsultationerne foregår i auditoriet fra 1787, der oprindeligt blev bygget som det Kongelige Kirurgiske Akademi. Efter konsultationen anbefales det at tage en drink og en spadseretur rundt i museets udstillinger.

Husk at en hypokonderbillet til alle tre arrangementer kan købes med en helende rabat.