Videnskabsfestival: Workshop

Nytænkende museum.
Levende læringsrum.
Fagligt mødested.

Om APPENDIX

Appendix er sat i verden for at bidrage til nye perspektiver på tidens vigtigste udfordringer indenfor medicin. Vi nedbryder faglige siloer og faciliterer nysgerrige samtaler på tværs. Vi vil skabe involverende oplevelser, nytænkende læringsforløb og tankevækkende arrangementer for alle.

Samarbejde

Appendix inviterer forskere, kunstnere, patienter, studerende, erhvervsfolk og alle andre interesserede indenfor til inspirerende snakke og involverende aktiviteter. Sammen udfordrer og udforsker vi menneskers sygdom og sundhed — og alt det ind imellem.

Kontakt

Skriv og sig hej på
APPENDIX@sund.ku.dk

Det kan du opleve i Appendix

Tegnekursus på Medicinsk Museion - knogle-croquis

Knogle-croquis

På vores tegnekursus vil du lære klassiske tegneteknikker inspireret af den franske akademiske tegnetradition. Vi afholder tegnekurser 1-2 gange om året. Og ved efterspørgsel. 

Åben samling

Kom helt tæt på medicinhistorien. Udstyret med handsker får du mulighed for at dykke ned i museets skatkammer og røre ved genstandene. Finder sted på udvalgte dage i løbet af året. Se vores kalender 

Kulturnat 2023

Lydinstallation: HJERTERUM
Hjertet kan mange ting: pumpe, blive knust, erklære kærlighed, være på rette sted. Under kulturnatten kunne gæster træde ind lydinstallationen HJERTERUM i Appendix.

Håb eller hype

20. november kl. 19
Denne aften vil tre fagfolk give deres perspektiv på håb og hype i biomedicinsk forskning og behandling. Arrangementet er på engelsk.

Læs mere

Skriv din krop

Arrangementerne Skriv din krop går tæt på kroppen gennem litteraturen. Med oplæsninger, talks, museumsgenstande og skriveøvelser åbner vi et særligt rum, der indbyder arrangementets deltagere til refleksion over livet med kroppen.